Saltar a continguts

DELTA gent activa

Navegació

Menú principal

Qui som

Imatge de complement
Pilar Cámara, Vicepresidenta i portaveu de DELTA gent activa
BENVINGUTS i BENVINGUDES,

 

Em complau de fer-vos presentació d'aquest portal de la nostra entitat.

DELTA gent activa és una entitat sense ànim de lucre (ONG/ONL) que, treballant per i des del sector social, s'adreça a les persones grans, i a les que sense ser-ho encara, però amb inquietuds entorn d'aquest sector de la nostra societat, desitgen participar o col·laborar de forma ACTIVA per ajudar a la millora de la seva qualitat de vida i a la seva plena integració.

L'entitat està formada per un grup de persones a qui els preocupen les persones grans, i desitgen destinar part del seu temps i totes les seves energies a ajudar a millorar aquest sector de la nostra societat, aportant les seves idees i els seus programes propis, i també col·laborant amb la mateixa filosofia amb les persones de les diferents entitats del mateix sector.

DELTA gent activa figura inscrita en els Registres de: Associacions de la Generalitat de Catalunya, el 28 d'octubre del 2005 amb el núm. 31140, al Registre Municipal d'entitats i Associacions de Sant Cugat, el 29 de desembre del 2005 amb el núm. 168 i està federada amb el núm. 513 a la FATEC, Federació d'Entitats de Gent Gran de Catalunya.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats